Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

68486b8f2a522073693a18476957672c_252463.jpg

Αναμένεται νέα τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής για πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Λεβαδειακός ήταν η μόνη ομάδα στη γενική συνέλευση της Ένωσης Super League 2-Football League, που μειοψήφησε αρνητικά σε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.

Οι Βοιωτοί εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο τους, Λάμπρο Μπαλόκα, ο οποίος αιτιολόγησε τη στάση του λέγοντας ενώπιον των υπόλοιπων ομάδων: «Θέλετε πολύ γρήγορα και συνοπτικά να περάσουμε τα οικονομικά και τα διοικητικά. Θα έπρεπε να τα έχετε στείλει αναλυτικά, να τα μελετήσουμε, να τα έχουμε ένα δεκαήμερο στα χέρια μας. Εμείς έχουμε κάνει προσφυγή για την απόφαση της διακοπής και όπως καταλαβαίνετε είναι αυτονόητο ότι καταψηφίζουμε».

Η τοποθέτηση αυτή, πάντως, δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, που είπε: «Δέκα χρόνια έτσι γίνεται η διαδικασία και ο πρόεδρος σας έχει διατελέσει πρόεδρος εδώ. Ότι ζητήσατε το πήρατε από στοιχεία, είστε η μόνη ΠΑΕ θέτετε τέτοιο θέμα, αλλά ό,τι κι αν ζητήσετε και πάλι θα σας τα δώσουμε».

Η δεύτερη διαφορετική φωνή ακούστηκε από τον αντιπρόεδρο της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Στέλιο Μπέκα, ο οποίος αν και είπε εν τέλει «ναι» επισήμανε: «Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή λίγκα πρέπει να δίνουμε λεπτομερή στοιχεία, αναλυτικά. Για όλα τα πάρε-δώσε μιας θητείας μιας διοίκησης. Όχι συνοπτικά».

Τέλος, μια είδηση, που προκύπτει και έχει τη σημασία της εν όψει και της επικείμενης συζήτησης (στις 15 Ιουλίου) της προσφυγής της ΠΑΕ Λεβαδειακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για να επαναβεβαιωθεί με πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα η απόφαση για την οριστική αναβολή της Super League 2. Υπενθυμίζεται ότι οι Βοιωτοί στην προσφυγή τους επισημαίνουν ότι δεν εφαρμόστηκε σωστά η απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 επί του συνόλου των μελών της διοργανώτριας για προκύψει το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

 

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.