Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Levadeiakos---Chania.jpg

Προοπτική νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για τις δύο κατηγορίες.

Στη χθεσινή (7/7) γενική συνέλευση της Super League 2-Football League, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα a-sports.gr, έγινε γνωστό ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει κλειστεί συνάντηση με τηλεοπτικό πάροχο στην προοπτική νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για τις δύο κατηγορίες της διοργανώτριας, ενώ ειπώθηκε ότι η ΕΡΤ αρχικά συζητά για πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά είναι ανοιχτή σε περαιτέρω διάλογο αναλόγως και με το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.

Στο τηλεοπτικό κομμάτι, πάντως, τονίσθηκε ότι όλες οι ομάδες θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν προβολείς και να τους χρησιμοποιούν (πέρσι υπήρξαν φαινόμενα ομάδων που ζητούσαν επιτακτικά από τη διοργανώτρια να βρίσκει τρόπους για να μην ορίζοντα βραδινά ματς ώστε να αποφεύγονται τα επιπλέον έξοδα ηλεκτροδότησης), ενώ τα ματς θα μοιράζονται το τετραήμερο από Παρασκευή έως και Δευτέρα.

 

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.