Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

S.L.2 F.L. Logo.New.944x500.11

Οι δηλώσεις που παραχώρησαν οι: Λεουτσάκος, Τουτζάρης, Σταμούλης.

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι (Παρασκευή, 24/7) οι εκλογές της Σούπερ Λιγκ 2 - Football League, με το Λεωνίδα Λεουτσάκο να επανεκλέγεται, σε μια θητεία που θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια και όχι δύο, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Πρώτος αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Γιώργος Τουτζάρης από τον Εργοτέλη και δεύτερος αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης από τον Απόλλωνα Πόντου.

 

 «Η αύξηση της θητείας θα δώσει μεγαλύτερη ευελιξία»

Οι εκλεγέντες αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας προχώρησαν σε δηλώσεις με τον πρόεδρο κ. Λεουτσάκο να δηλώνει πώς η αύξηση της θητείας σε τέσσερα έτη θα δώσει ευελιξία:

«Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας στήριξαν, αλλά κι εκείνες που δεν ήρθαν γιατί δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Συγχαρητήρια στον Α’ Αντιπρόεδρο και τον Β’ Αντιπρόεδρο κ.κ. Τουντζάρη, Σταμούλη.

Θεωρώ πώς είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν και θα βοηθήσουν. Από την άλλη, πιστεύω ότι η αύξηση της θητείας από δύο σε τέσσερα χρόνια θα δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και θα μας βοηθήσει για να κάνουμε καλύτερο το προϊόν.

Δεν θα πρέπει να παραλείψω και να ευχαριστήσω το προσωπικό της διοργανώτριας το οποίο ήταν άψογο και τη στήριξη των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των δύο κατηγοριών.

Αυτό που μας μένει να κάνουμε από ‘δω και πέρα είναι να δουλέψουμε σκληρά.»

Όσον αφορά την αναδιάρθρωση, απάντησε:

«Αναμένουμε τις αποφάσεις που θα παρθούν και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε οτιδήποτε αποφασιστεί».

 

«Θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την κατηγορία»

Ο Α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Τουτζάρης ανέφερε πώς με τη βοήθεια των ομάδων, θα βελτιωθεί και η κατηγορία, όπου θα παλέψουν να επαναφέρουν την αξιοπιστία:

«Χαίρομαι που είμαι σε αυτή τη θέση και φυσικά για την τιμή που έγινε σε εμένα και στην ομάδα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της διοργανώτριας και τις ομάδες που με στήριξαν. Ωστόσο είναι μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο και για το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω με τη βοήθεια των ομάδων θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την κατηγορία για την οποία θα παλέψουμε να επαναφέρουμε την αξιοπιστία και να την ανεβάσουμε εκεί που της αρμόζει.»

 

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης, ανέφερε πώς γίνεται καλή δουλειά κι επιθυμούν να τη συνεχίσουν:

«Έχω δει από πέρσι τον αγώνα που έχει κάνει ο κ. Λεουτσάκος και θα πρέπει να πω ότι με τις ενέργειές του έχει βελτιωθεί κατά πολύ και η θέση της Σούπερ Λιγκ 2/ Football League στην ΕΠΟ.

Θεωρώ γενικότερα ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό θα συνεχίσουμε κι εμείς από τη μεριά μας».

 

 

sl2 fl.leoutsakos tountzaris.820x609

 

- Πηγή: mikriliga

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.