Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Super League 2 Football League.Board.Meeting.front.944x500

Μετατέθηκε κατά μια ημέρα η κρίσιμη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) για την αναδιάρθρωση.

Μια ημέρα πιο πίσω, την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί, τελικά, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας ("Super League 2" - "Football League") με κύριο θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η σύσκεψη - συνεδρίαση που από την Τετάρτη "πήγε" την Πέμπτη και εντέλει μετατέθηκε οριστικά για την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης και σε αυτή θα πάρουν μέρος οι εκπρόσωποι των Π.Α.Ε. της "Super League 2", οι εκπρόσωποι της "Football League", ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος του δ.σ. της "Ένωσης", Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Στη συνεδρίαση θα υπάρξει ενημέρωση για την απόφαση που πήρε η "Super League 1" κατά της αναδιάρθρωσης και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της διοργανώτριας εν όψει και της συνεδριάσης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

 

- Πηγή: mikriliga

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.