Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Hania.Rokakis Antonis.summer.944x500

Μελετά τις επόμενες κινήσεις της η ΠΑΕ Χανιά.

Τις επόμενες κινήσεις τους μελετάνε τα Χανιά για το πώς θ’ αντιδράσουν από εδώ και στο εξής μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που δημιουργούνται με την εισήγηση της Σούπερ Λιγκ.

Στις τάξεις της ομάδας εξακολουθεί να υπάρχει "παγωμάρα" απ’ όλα όσα έχουν συμβεί και αυτό γιατί διαφαινόταν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά βάσει και των σχετικών ενδείξεων που είχε ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης.

Φαίνεται πως τα Χανιά ενώ πήγαιναν για… μαλλί, βγαίνουν μεταξύ άλλων και κουρεμένα, καθώς ενώ διατηρούσαν την πίστη ότι είτε με τον έναν (16) είτε με τον άλλον (18) τρόπο θα ήταν στη Σούπερ Λιγκ, όχι μόνο αυτό δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα, αλλά ενδέχεται η ομάδα να πληρώσει και πολύ ακριβά το τίμημα της διακοπής -όπως διεκόπη- της Σούπερ Λιγκ 2 με τη μη πραγματοποίηση των αγωνιστικών που απέμεναν, καθώς και των πλέι οφ.

Τότε, τα Χανιά από την πλευρά τους ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχαν ταχθεί υπέρ του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σε ανύποπτο χρόνο είχε διαρρεύσει ότι ένα από τα σχέδια ήταν να διεξάγονταν τα μισά παιχνίδια των πλέι οφ και αντί δηλαδή των 10 αγωνιστικών να γίνονταν 5 προκειμένου να μπορέσουν να "χωρέσουν" οι ημερομηνίες και να έχει διεξαχθεί το αργότερο μέχρι τις 2 Αυγούστου το διπλό παιχνίδι μπαράζ. Αυτό σημειώνεται, διότι αυτή τη στιγμή, θεωρητικά το διπλό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη-Απόλλωνα Σμύρνης θα πρέπει να έχει διεξαχθεί μάξιμουμ μέχρι την Κυριακή...

Είναι προφανές ότι τα Χανιά έχουν αδικηθεί, διότι και υπέρ του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα τάχθηκαν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην "απ’ έξω" μετά και την εισήγηση που προκύπτει από τη Σούπερ Λιγκ 1.

Εν τω μεταξύ, στη συνέντευξή του στο athlitiko ο Αλέξης Κούγιας καλεί τα Χανιά να κινηθούν μεταξύ άλλων νομικά προκειμένου να διεκδικήσουν το δίκιο τους...

Το ζήτημα πάντως δεν είναι μονάχα ηθικό, αλλά δείχνει περισσότερο ως ουσιαστικό για το τι θα πράξει η διοίκηση Ροκάκη η οποία ενώ όλο τον προηγούμενο καιρό έπαιρνε ενδεχομένως διαβεβαιώσεις και σχετικές εγγυήσεις ότι θα προχωρούσε το σχέδιο της αναδιάρθρωσης λόγω του μπάχαλου που προκάλεσε ο κορονοϊός, την κρίσιμη στιγμή, η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να καθίσει πάνω στην προκήρυξη και ουσιαστικά να αντιμετωπίσει πολύ ουδέτερα το πρόβλημα που προέκυψε.

Προφανώς, ρόλο σε αυτό το γεγονός έχει παίξει και η προειδοποίηση από τη NOVA για "ψαλίδι" στα χρήματα των ομάδων εφόσον συναινούσαν και αποφάσιζαν την αναδιάρθρωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αντώνης Ροκάκης έδωσε μεν ένα μεγάλο αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά αυτός ενδέχεται να είναι μονάχα η αρχή, καθώς ανακύπτουν ουκ ολίγα ζητήματα από ‘δω και πέρα για τα πώς θα τα διαχειριστεί ο ίδιος προσωπικά και η ομάδα του...

 

Πηγή: Athlitiko

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.