Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2 Football League.Board.Meeting.good.944x500

Αναβλήθηκε και πάλι και ορίστηκε εκ νέου για την Δευτέρα, 3/8, στις 13:00'.

Δε θα πραγματοποιηθεί, τελικά, αύριο, Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η κρίσιμη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του διοικητικού συμβουλίου της "Super League 2" που έχει σαν κύριο θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο μέτωπο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Με ανακοίνωση της η SL2-FL έκανε γνωστό πως η συνεδρίαση μεταφέρθηκε για την Δευτέρα, 3 Αυγούστου.

Η τηλεδιάσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα (Πέμπτη, 30/7), πήγε για αύριο (Παρασκευή, 31/7) ωστόσο, αναβλήθηκε και ορίστηκε εκ νέου για την αυγή της εβδομάδας.

Θυμίζουμε πως τόσο η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όσο και η "Super League 1" έχουν προγραμματίσει, επίσης, συσκέψεις την Δευτέρα, ημέρα που, όπως όλα δείχνουν, είναι η πιο καθοριστική για τις επαγγελματικές κατηγορίας και εν γένει το ελληνικό ποδοσφαιρό μιας και κατά την διάρκειά της, προφανώς, θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις (και) για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο Παρασκευή 31/7/2020, αναβάλλεται και μεταφέρεται για τη Δευτέρα 3/8/2020 στη 1 μ.μ. με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.