Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Levadeiakos-FC.jpg

Μετά  τα Χανιά και τον Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε και η δυναμική αντίδραση των Βοιωτών.

Ο Λεβαδειακός πέρασε στην αντεπίθεση  και απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ ζητώντας να γίνει αναδιάρθρωση στη Super League 1 και την επόμενη σεζόν οι ομάδες να αυξηθούν σε 18.

Σε διαφορετική περίπτωση οι «πράσινοι» ενημερώνουν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για διαφυγόντα κέρδη από τα… κουτσουρεμένα τηλεοπτικά από πέρσι και για το γεγονός της βίαιης διακοπής της SL2, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν. Υπογραμμίζεται επίσης, ότι θα υπάρξουν και προσφυγές στα αρμόδια όργανα (Διαιτητικό Δικαστήριο εν προκειμένω).

«Σας καλούμε να αποφασίσετε τον προβιβασμό της ομάδας μας, σε διαφορετική περίπτωση θαξ στραφούμε εναντίον του κάθε μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ίδιας της ΕΠΟ» αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο εξώδικο.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Χανιά έστειλε εξώδικο σε ΕΠΟ, SL2 και SL2 ζητώντας να πραγματοποιηθεί αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων σε 16 ή 18 ομάδες και παράλληλα να ακυρωθεί η παράνομη εισήγηση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων για παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 μέχρι τις 31 Αυγούστου με συνέπεια να μην υπάρξει μπαράζ Ξάνθης – Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επίσης, έστειλε εγγράφως αίτημα στην ΕΠΟ να μην διεξαχθεί μπαράζ.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.