Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2.Logo new.944x500.11

Τι αποφάσισαν στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2.

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του διοικητικού συμβουλίου της "Super League 2" και προέκυψαν σημαντικές ειδήσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Στην... "ηλεκτρονική" συνεδρίαση του δ.σ. επικυρώθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2020-2021!

Αποφασίστηκε πως η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου ενώ η πρώτη σέντρα θα γίνει το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, με δώδεκα (12) ομάδες, όπως ορίζει η προκήρυξη, μετά και από την σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Με την λήξη του δυο (2) ομάδες θα προβιβαστούν στην "Super League 1" και δυο (2) θα υποβιβαστούν από την "Super League 1".

Επιπλέον, την επόμενη σεζόν (2021-2022) οι ομάδες θα γίνουν δεκατέσσερεις (14) με άνοδο τεσσάρων (4) ΠΑΕ από την "Football League".

Σε ό,τι αφορά, τώρα, στην Π.Α.Ε. "Α.Ο. Πλατανιάς", που όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τα τοπικά καθώς φέρεται να μη δήλωσε συμμετοχή στην "Super League 2", στη διοργανώτρια θα περιμένουν έως και αύριο, Πέμπτη, 17/9, για να φανεί εάν και κατά πόσο υπάρχει καθυστέρηση στο παράβολο λόγω κατάθεσης από άλλη τράπεζα.

Σε περίπτωση που δεν φανούν τα χρήματα σε 24 ώρες, τη θέση του στο πρωτάθλημα θα πάρει ο Διαγόρας.

Παράλληλα, εάν κάποια Π.Α.Ε. δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, τότε η θέση της θα καλυφθεί από ομάδα της "Football League".

 

Οι αποφάσεις

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή αναφέρεται:

Αποφάσεις δ.σ. 16-9-2020

Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση.

2. Η κλήρωση αυτού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19 θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία σε επόμενο έγγραφο.

3. Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020.

4. Πρόταση του δ.σ. είναι ο προβιβασμός δυο (2) ομάδων στην Super League 1 και ο υποβιβασμός ισάριθμων (2) στην Football League.

5. Το πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Θα προβιβαστούν τέσσερις (4) από την Football League.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.