Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Avgenakis Lefteris Leoutsakos Leonithas.meeting.944x500

Τρέχουν οι εξελίξεις μετά από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνεδρίαση του δσ της Ενωσης SL2-FL.

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Παρασκευή, 18/9, μετά από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην σημερινή (16/9) συνεδρίαση (τηλεδιάσκεψη) του διοικητικού συμβουλίου της "Super League 2" - "Football League".

Το προεδρείο της "SL2-FL" θα τα πει με τον Λευτέρη Αυγενάκη καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα που του έγινε.

Η ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού:

Κατόπιν των σημερινών ομόφωνων αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 – Football League και του αιτήματός της για άμεση συνάντηση, προκειμένου «να συζητηθούν οι προτάσεις της Ένωσης που στοχεύουν στην αναβάθμιση των πρωταθλημάτων όσο και στην βιώσιμη και εύρυθμη λειτουργία αυτών», ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα δεχθεί το προεδρείο της SL2-FL μεθαύριο Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι.

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.