Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Platanias.The End.Telos.black.2020.09.17.944x500

Ο Πλατανιάς είναι οριστικά εκτός Super League 2 και ο Διαγόρας παίρνει τη θέση του!

Το... "μοιραίο" δεν αποφεύχθηκε για την Π.Α.Ε. "Α.Ο. Πλατανιάς" και η ομάδων των Χανιών οδεύει, οριστικά πια, στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στην "Super League 2" περίμεναν έως και σήμερα την καταβολή των χρημάτων για το παράβολο συμμετοχής καθώς υπήρχε η περίπτωση να έχει γίνει κατάθεση μέσω εμβάσματος.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες που δρομολογήθηκαν από την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου (μέσω τηλεδιάσκεψης) την Τετάρτη, 16/9, ο Πλατανιάς είναι εκτός πρωταθλήματος.

Τη θέση του θα πάρει ο Διαγόρας με βάση την προκήρυξη.

Το αδιέξοδο για τον Πλατανιά που σήμανε και το τέλος εποχής φάνηκε από χθες! Στην τηλεδιάσκεψη κανείς δεν εμφανίστηκε ώστε να τον εκπροσωπήσει ενώ δεν ζητήθηκε από κανέναν παράταση για τη δήλωση συμμετοχής στην "Super League 2".

Κάποιοι περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή, σήμερα δηλαδή, μήπως εμφανιστεί η καταβολή του παράβολου από άλλη τράπεζα, κάτι που δεν έγινε.

Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο το θέμα και κλείνει έτσι, δυσάρεστα, το κεφάλαιο Πλατανιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν από εδώ και στο εξής κάποια άλλη Π.Α.Ε. της "Super League 2" δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, τότε η θέση της θα καλυφθεί από ομάδα της "Football League".

 

- Πηγή: mikriliga

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.