Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Giannina Levadiakos.1 3.F.2020.09.11.team.good.944x500

Με δυο φιλικούς αγώνες το ερχόμενο Σ-Κ συνεχίζει την προετοιμασία του.

Η ομάδα της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» συνεχίζει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της για δεύτερη, σερί, σεζόν, στο πρωτάθλημα της “Super League 2”, που θα διεξαχθεί, τελικά, όπως διεξήχθη και πέρσι, εφ’ όσον ξεκαθάρισαν όλα τα εκκρεμή θέματα και υπογράφηκε από τις ομάδες η σχετική προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους οι «πράσινοι» έκλεισαν για να δώσουν όχι ένα, αλλά δυο, φιλικά παιχνίδια το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 26-27 Σεπτεμβρίου, όπως έκαναν και το διήμερο, Κυριακή 20 – Δευτέρα, 21/9 που έδωσαν φιλικό με την ομάδα της Π.Α.Ε. «“Παναθηναϊκός” Α.Ο.», στην Καλλιθέα (την Κυριακή) και με την ομάδα του «Π.Ο. “Αμβρυσσέας”», στο Δίστομο (την Δευτέρα).

Το ερχόμενο Σάββατο, 26/9, «έκλεισαν» φιλικό ματς για να αγωνιστούν με την ομάδα της Π.Α.Ε. «Α.Ο. Τρίκαλα», ομάδα με την οποία θα τεθούν αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα και την Κυριακή, 27/9, με την ομάδα του «Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου», που με τη σειρά της προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Λόγω εργασιών στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς (βελτίωση του χλοοτάπητα) το παιχνίδι με την ομάδα των Τρικάλων ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Θήβας.

Οσο αφορά στο παιχνίδι με την ομάδα του Μαρτίνου, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε οριστικοποιηθεί σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί. Το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαιρώνειας όπου έχει τις βοηθητικές εγκαταστάσεις της η "πράσινη" Π.Α.Ε.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.