Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Super League 2 ERT.logos.944x500.11

Εξελίξεις και στο τηλεοπτικό μέτωπο μετά από την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει μετά από την κλήρωση του προγράμματος των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League 2 2020-2021.

Εν όψει της πρώτης σέντρας, που έχει οριστεί για το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου της Ενωσης "Super League 2 - Football League", με τους ανθρώπους της διοίκησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Το τηλεοπτικό μέτωπο ήταν έτσι κι αλλιώς εκκρεμότητα και αυτή φαίνεται πως θα λυθεί στο επερχόμενο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή, Δευτέρα, 28/9, στις 15:00.

Η συνάντηση έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο "μέγαρο" της Ε.Ρ.Τ. με την διοργανώτρια, του πρωταθλήματος, αρχή να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της, Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον α’ αντιπρόεδρο, Γιώργο Τουντζιάρη και τον β’ αντιπρόεδρο Μπάμπη Σταμούλη.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα/πρόταση προς τη διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. για το τηλεοπτικό και η κρατική τηλεόραση απάντησε στη διοργανώτρια για το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών.

 

από mikriliga

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.