Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

S.L.2 F.L. Logo.New.944x500.11

"Φουλ" για σέντρα στην "Super League 2" - Πιο πίσω η "Football League"!

Άμεσες κινήσεις από την διοίκηση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, την διοργανώτρια των πρωταθλημάτων "Super League 2" και "Football League" προκειμένου να διεξαχθεί, κανονικά. η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της "Super League 2" το επόμενο σαββατοκύριακο, 7-8 Νοεμβρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την διοργανώτρια απεστάλη επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία γίνεται ξεκάθαρο ότι στην "Super League 2" ακολουθείται κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με εκείνο της "Super League 1"!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα στις ομάδες της "Super League 2" δεν έχει υπάρξει κανένα κρούσμα κορονοϊού (αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα).

Επίσης, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η διοργανώτρια έχει προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου να γίνονται εβδομαδιαία τεστ, τα οποία θα πραγματοποιούνται 72 ώρες πριν από τα παιχνίδια!

 

Football League: Αναβολή πρεμιέρας ελέω Νίκης Βόλου

Αντίθετα, πιο πίσω πάει η έναρξη της τρίτης στη τάξη εθνικής, επαγγελματικής, ποδοσφαιρικής, κατηγορίας!

Οι συνεχόμενες δικαστικές προσφυγές της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη" έφεραν εν τέλει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της "Football League" κάτι που ενδεχομένως να ήταν μια εκ των επιδιώξεων των διοικούντων των "κυανόλευκων".

Η είδηση της αναβολής δόθηκε με επίσημο τρόπο από τη διοργανώτρια το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) και ο λόγος είναι η εκκρεμοδικία, που υπάρχει μοιραία.

Η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι η 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Football League 2020-2021, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2020, αναβάλλεται λόγω του ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου".

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.