Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

SL2 FL.Leoutsakos Leonithas.President.close.944x500

Ο πρόεδρος της SL2-FL για την συνάντηση με ΕΡΤ και το ποσοστό από τις στοιχηματικές.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κοζάνης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων της "Super League 2" και της "Football League", μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. καθώς και στο ποσοστό που αναμένεται να πάρουν οι Π.Α.Ε. της "μικρής λίγκας" από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Διαβάστε και ακούστε την συνέντευξη του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην εκπομπή «Ελεύθερο Βήμα»:

«Η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θα πρέπει να ενισχύσει περισσότερο τις ομάδες της SL2 και της Football League.

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εκ νέου συνάντηση.

Οι ομάδες αυτές εκπροσωπούν σχεδόν όλους τους Νομούς της χώρας.

Δε θα έχουν εισιτήρια,δεν υπάρχουν έσοδα, έχουμε και το επιπρόσθετο πρόβλημα με τον covid και αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει αυτές οι ομάδες να ενισχυθούν.

Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του Προέδρου, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα δικό μου και προφανώς των ομάδων, να έχουν ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις ομάδες στα κουπόνια, χωρίς να έχουν οι ομάδες καμία απολύτως οικονομική απολαβή.

Τα ποσά δεν έχουν κλειδώσει ακόμη.

Με βάση αυτά που ακουστηκαν, οι ομάδες της FL θα ενισχυθούν με ένα ποσό κοντά στις 225.000 ευρώ και οι ομάδες της SL2 κοντά στις 300.000 ευρώ».

 

* Το ζήσαμε και αυτό… Τη στιγμή της ζωντανής μας σύνδεσης για την τηλεφωνική συνέντευξη με τον κ. Λεουτσάκο, έγινε αισθητός στην Αθήνα και μάλιστα με διάρκεια, ο σεισμός των 6,6 ρίχτερ της Σάμου…Τα γραφεία της SL2-FL σείστηκαν στην κυριολεξία, κάτι που δημιούργησε αναστάτωση και ανησυχία και μας ανάγκασε να διακόψουμε για λίγο… για να συνδεθούμε ξανά σε λίγα λεπτά και να ολοκληρώσουμε τη συνέντευξη!

 

https://youtu.be/y20dAECNHxE

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.