Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2 Football League.Logo.artistic.good.944x500

Η Ενωση SL2-FL ευχαριστεί τις ΠΑΕ της SL1, τους παίχτες και τον ΠΣΑΠ για την συμπαράσταση.

Η "Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας" εξέδωσε (21/11) ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τόσο τους ποδοσφαιριστές των ομάδων των Π.Α.Ε. της "Super League 1", όσο και τις Π.Α.Ε., όπως, επίσης και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιστών (Π.Σ.Α.Π.), για την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που κάνει να εκκινήσουν και τα πρωταθλήματα της "Super League 2" και της "Football League".

Μετά από απόφαση των παιχτών της κορυφαίας εγχώριας, επαγγελματικής, κατηγορίας και του συνδικαλιστικού τους οργάνου εκδόθηκε ανακοίνωση και παράλληλα η σέντρα στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής που διεξάγονται αυτό το τριήμερο (21-22-23/11) έγινε (στα 3 ματς που έγιναν σήμερα) και θα γίνει (στα αυριανά και στο μεθαυριανό) με ένα λεπτό καθυστέρηση.

Η ανακοίνωση της Ενωσης SL2-FL:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ποδοσφαιριστές της Super League 1, τη διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιστών (Π.Σ.Α.Π.) και τις διοικήσεις των 14 Π.Α.Ε. – μελών της "Super League 1" για τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα της "Super League 2" και της "Football League" να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Κίνηση που κορυφώθηκε σήμερα με την νέα ανακοίνωση συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών της SL1 στους συναδέλφους τους και την ενός λεπτού καθυστέρηση στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σεβόμενοι πάντα το αδιαπραγμάτευτο αγαθό της δημόσιας υγείας και με δεδομένη την κατά γράμμα τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως αυτά ακολουθούνται από την Α, τη τάξει, επαγγελματική κατηγορία, αναμένουμε επιτέλους το πράσινο φως της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τη βούληση της Πολιτείας για να εκκινήσουν τα πρωταθλήματά μας.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.