Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

SL2 FL.Leoutsakos Leonithas.very close.good.944x500

Η κακή συγκυρία με την έξαρση του κορωνοϊού δεν βοηθά την έναρξη της Super League 2.

Την πεποίθησή του οτι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα εξέφρασε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σε δηλώσεις του, όσο αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος της "Super League 2".

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της "Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας", σε συνέντευξή του στο YellowRadio 101,7 σχετικά με την μη έναρξη μέχρι σήμερα του δεύτερου στην τάξη εγχώριου, επαγγελματικού πρωταθλήματος, τόνισε οτι η κακή χρονική συγκυρία, με την έξαρση του κορωνοϊού, δεν βοηθά την έναρξή του...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μη έναρξη της Super League 2:

«Σε όλο το ευρωπαϊκό στερέωμα οι δεύτερες κατηγορίες έχουν ξεκινήσει. Σε εμάς υπάρχει μια αδικία. Σαφώς υπάρχει πανδημία και προέχει η ανθρώπινη ζωή, αλλά από την στιγμή που έχουμε πει ότι μπορούμε να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα της Super League δεν καταλαβαίνουμε γιατί να μην συνεχίσουμε. Βλέπουμε ότι η Βόρεια Ελλάδα ειδικά δίνει μεγάλη μάχη, το βλέπουμε και από τις ομάδες. Αλλά αυτό που λέμε είναι ότι δεν είμαστε εμείς ο τόπος διασποράς, γιατί εμείς ελεγχόμαστε. Και μιλάμε για μια κατηγορία που και πέρυσι μειώθηκαν τα έσοδά της. Οι ομάδες θα έχουν πρόβλημα, οι παίκτες θα έχουν πρόβλημα, οι οικογένειες θα έχουν πρόβλημα.

 

Για το αν συζητήθηκε το θέμα της SL2 με τον Αυγενάκη:

Δεν συζητήθηκε καθόλου. Μας έκανε μια ανάλυση για την καινούργια πλατφόρμα και για το πώς θα λυθεί το πρόβλημα των στημένων παιχνιδιών. Καλή είναι αυτή η πλατφόρμα για τον αθλητισμό, θετικοί είμαστε. Αλλά πρέπει να βρεθεί και μια λύση υγειονομικού χαρακτήρα. Θα χρειαστεί να περάσουν οι παίκτες, οι προπονητές και οι ομοσπονδίες από κάποιες διαδικασίες.

 

Για το αν πιστεύει ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

Eμείς πιέζουμε σε αυτήν την διαδικασία. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Αλλά δεν μας βοηθάνε και τα κρούσματα αυτήν την στιγμή, πρέπει να μειωθούν. Μέχρι στιγμής μιλάμε για να πάει το κόστος στις ομάδες, αν βρεθεί άλλη λύση από την πολιτεία θετικό θα είναι».

 

Για το κύπελλο:

Συζητάμε με την ΕΠΟ για τον προγραμματισμό. Θα πρέπει να μιλήσουν και με τον τηλεοπτικό πάροχο. Πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση και να μιλήσουμε εκ νέου με την ΕΠΟ για το τι θα συμβεί. Πολύ δύσκολο το βλέπω να γίνει 2/12 το κύπελλο πάντως».

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.