Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

PSAP announcement.944x500

Ζητά ευρεία τηλεδιάσκεψη με τα αρμόδια υπουργεία και την επιτροπή λοιμωξιολόγων για SL2 και FL.

Επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας ("Super League 2" - "Football League"), η οποία κοινοποιήθηκε και στην "Super League Interwetten", απέστειλε σήμερα, Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, η διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) μέσω της οποίας ζητά, όλοι μαζί, να προγραμματίσουν ευρεία τηλεδιάσκεψη με τους εκπρόσωπους των αρμόδιων υπουργείων και με την επιτροπή λοιμωξιολόγων για "το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη έναρξη των πρωταθλημάτων" ("Super League 2" και "Football League").

Η ανακοίνωση για την επιστολή:

"Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων και της δραματικής καθυστέρησης στην επανέναρξη των προπονητικών και αγωνιστικών δραστηριοτήτων στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες Super League 2 και Football League, ο ΠΣΑΠ έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, το οποίο κοινοποιήθηκε και στη Super League 1, ώστε από κοινού να προσκληθούν σε ευρεία τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι των αρμοδίων Υπουργείων και της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, όπου και θα τεθεί επί τάπητος το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη έναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο Νοέμβριος ουσιαστικά παρήλθε, οι κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο και προ πολλού περάσαμε από το σημείο μηδέν".

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.