Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2 Football League.Logo.artistic.good.944x500

Την Τετάρτη 2/12 η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της επιτροπής!

Την προσεχή Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, θα μπει στην... "ατζέντα" της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων η εκκίνηση των πρωταθλημάτων της "Super League 2" και της "Football League".

Τότε θα γίνει σχετική τηλεδιάσκεψη των ειδικών για το θέμα αυτό ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα που απασχολεί τις κατηγορίες.

Αυτό, ουσιαστικά, είπε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, οταν ρωτήθηκε για το μέλλον των κατηγοριών από τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου στο «ΣΚΑΙ» και στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».

Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας απάντησε τα εξής: "Έγινε μία συζήτηση, αλλά αναβλήθηκε η απόφαση. Ωστόσο, την άλλη εβδομάδα θα συζητηθεί το θέμα των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League".

 

Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή με πρώτο τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι.

Υπήρξε μάλιστα και σχετική επικοινωνία του Λεουτσάκου με εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα με τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Πρεζεράκο, με αφορμή την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη, κατά την οποία ζητήθηκε να πάρει κι αυτός μέρος στη συζήτηση που θα γίνει.

Οπως όλα δείχνουν, την ερχόμενη Τρίτη, 1/12, θα πραγματοποιηθεί (μέσω τηλεδιάσκεψης) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης "SL2-FL".

 

από mikriliga

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.