Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

football.EPO SL1 SL2 FL PSAP.logos.944x500

ΕΠΟ, SL1, SL2-FL και ΠΣΑΠ ζητούν άμεση συνάντηση για SL2 και FL.

Δυο ημέρες απομένουν, πλέον, για να αφήσουμε και τον Νοέμβριο και να μπούμε στον Δεκέμβρη και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα της "Super League 2" και της "Football League". Σε αυτό το χρονικό σημείο το ποδόσφαιρο, θεσμικά και οι φορείς του αποφάσισαν, ενωμένοι, να προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την... "παράλογη" κατάσταση. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, με συντονισμένες ενέργειες ζητείται η άμεση λήξη του... "απαγορευτικού".

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι συντάχθηκε κοινή επιστολή, υπό της σκέπης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να υπάρξει άμεση συνάντηση με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, του υπουργείου Υγείας, για να αρχίσει επιτέλους η δράση στις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Προφανώς, σε συνέχεια της επιστολής - αιτήματος που είχε αποστείλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.). στην Ε.Π.Ο. και στην Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας (την διοργανώτρια των πρωταθλημάτων Super League 2" και "Football League") και η οποία είχε κοινοποιηθεί και στην "Super League 1" ( https://starsports.gr/podosfairo/superleague-2-articles/6813-psap-epistoli-se-epo-sl1-sl2-fl ) οι πρόεδροι, κ.κ.: Βαγγέλης Γραμμένος (ΕΠΟ), Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Super League 1), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας) και Γιώργος Μπαντής (Π.Σ.Α.Π.), υπέγραψαν κοινή επιστολή προκειμένου να υπάρξει άμεση συνάντηση με την Επιτροπή για να δοθεί λύση στο... "φλέγον" ζήτημα!

Συνεπώς, μένει να φανεί αν θα υπάρξει ανταπόκριση από τους λοιμωξιολόγους για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

- Θυμίζουμε οτι, όπως έχει διαφανεί από διάφορες δηλώσεις, μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου) θα συνεδριάσει (μέσω τηλεδιάσκεψης) και πάλι η επιτροπή και ανάμεσα στα θέματα που θα μπουν στην "ατζέντα" είναι και η εκκίνηση αυτών των δυο πρωταθλημάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι υπήρξε επικοινωνία του κ. Λεουτσάκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο στην οποία ο πρόεδρος της "μικρής λίγκας" ζήτησε να πάρει μέρος κι αυτός στη συνεδρίαση.

- Μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, 1/12, θα πραγματοποιηθεί (επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης) νέα επαφή των εκπρόσωπων των Π.Α.Ε. της κατηγορίας, μέσω νέας συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης "Super League 2" - "Football League", φυσικά με αυτό σαν πρώτο θέμα συζήτησης στην ατζέντα, όπως, επίσης, το τηλεοπτικό συμβόλαιο...

 

- Με πληροφορίες κι από  a-sports.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.