Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPO.EE.Thiakofotis Panagiotis.944x500

Με το νέο έτος Football League, Γ' Εθνική κατηγορία και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οτι γίνεται μια προσπάθεια να ξεκινήσει πιο άμεσα το πρωτάθλημα της "Super League 2", επισήμανε ο Παναγιώτης Διακοφώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ 100.8".

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατέθεσε την πεποίθησή του ότι το πρωτάθλημα της "Football League", της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα "πάνε" για το νέο έτος.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, τόνισε :

«Περιμένουμε τις εξελίξεις! Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει! Το δικό μου πιστεύω είναι ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο! Δεν υπάρχει κάτι επίσημο! Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω!

Γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσει πιο άμεσα η Super League 2 όπου υπάρχει μια πραγματική πίεση η οποία ασκείται το τελευταίο διάστημα.

Θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη και μια ακόμα προσπάθεια να πειστούν οι αρμόδιοι ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό το πρωτάθλημα, γιατί διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα και για τη Super League 1.

Από εκεί και πέρα έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play off και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία. Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 οι Football League.

Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.