Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

2196566_1_0.jpg

Την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι ομαδικές προπονήσεις επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL.

Ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» την Τρίτη (1/12) για το μέλλον των δυο κατηγοριών.

Ο Λεουτσάκος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως στη συνάντηση που θα γίνει με την επιτροπή λοιμοξιολόγων την Τετάρτη (2/12), θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ώστε να ξεκινήσουν τουλάχιστον προπονήσεις οι ομάδες της SL2.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης των δυο κατηγοριών τόνισε ότι γίνεται αγώνας, ώστε σε 10 με 15 μέρες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας γιατί μετά δε θα βρίσκονται ημερομηνίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL:

-Για το οικονομικό κομμάτι στις δυο Λίγκες: 

«Έγιναν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να βρεθεί πρόεδρος και δεν βρέθηκε, δεν ερχόταν κανένας. Μετά από κάποιες προτάσεις ομάδων έκατσα εγώ αμισθί και αμισθί είμαι εκεί πέρα. Δεν έχω καμία οικονομική συναλλαγή όλα αυτά τα χρόνια. Δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ. Αυτό είναι γνωστό σε όλους.

Έχω κάνει χαρτιά στην υπηρεσία μου και παντού και έχω ενημερώσει ότι η θέση εδώ είναι αμισθί και κάθομαι και ασχολούμαι. Και στις τελευταίες εκλογές που έγιναν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα. Αυτό συνέβη κάθε χρόνο. Φέτος δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος και με 10 ομάδες. Υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι, δεν ασχολείται ο πρόεδρος. Οποιαδήποτε χρήματα έρχονται εδώ πάνε κατευθείαν στις ομάδες».

-Για το αίτημα ευρείας τηλεδιάσκεψης:

«Έχουμε κάνει μια επιστολή υπό τη σκέπη του κυρίου Γραμμένου, ο κύριος Μπουτσικάρης, ο κύριος Μπουτσικάρης κι εγώ και ζητάμε στην αυριανή τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων, αν χρειαστεί να μπούμε κι εμείς και να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και είναι σοβαρά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να καταλάβουν κι αυτοί ότι πρέπει κάποια στιγμή να μας δώσουν το «οκ» για προπονήσεις και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι αλληλένδετες η Super League 1 με τη Super League 2».

-Για το αν θα έχουμε πρωτάθλημα και πότε:

«Θεωρώ ότι από τις ενδείξεις που έχουμε ότι αύριο θα έχουμε μια θετική εξέλιξη για τις ομάδες της Super League 2 για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις άμεσα. Από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε σε δεύτερο πλάνο να μπουν στη διαδικασία οι ομάδες της Football League, να μειωθούν τα κρούσματα στη βόρεια Ελλάδα και να τελειώσουμε με κάποια τεχνικά θέματα.

Ο αγώνας που γίνεται για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα είναι πριν το νέο έτος. Δηλαδή σε 10-15 ημέρες. Μετά δεν θα βρίσκουμε ημερομηνίες, θα είναι δύσκολα τα πράγματα και θα καταρρεύσει το σύστημα».

 

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.