Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Xanthi AO.Ouzounis Fanis.Vise President Legal Adviser.944x500

Ο αντιπρόεδρος και νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Φ.Ουζουνίδης για την φερόμενη "πολυιδιοκτησία".

Στην Ξάνθη έχουν "σηκώσει τα μανίκια" μετά από τον ορισμό της εκδίκασης της έφεσης που έχει ασκήσει η Π.Α.Ε. "Π.Α.Ο.Κ." κατά της απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της "Super League 1 ΕΛΛΑΔΑ" μετά από την καταγγελία της Π.Α.Ε. "Ολυμπιακός Σ.Φ.Π." για την υπόθεση της φερόμενης "πολυιδιοκτησίας".

Ο νομικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε. "Α.Ο. Ξάνθη", φιλοξενήθηκε στο «Metropolis 95.5» στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι εφόσον έχει υπάρξει θετική απόφαση, η Π.Α.Ε. της Θράκης θα διεκδικήσει αποζημιώσεις από όλες τις αρμόδιες επιτροπές που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

Με βάση την απόφαση του CAS, η Ξάνθη θα βρίσκεται στη διαδικασία μέσω πρόσθετης παρέμβασης.

Ωστόσο, εξέφρασε την αμφιβολία αν θα γίνει η εκδίκαση λόγω των μέτρων που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Ουζουνίδης ανέφερε ότι η πρώτη απόφαση, στην ουσία, ακυρώθηκε από το γεγονός ότι η ομάδα της Ξάνθης συμμετείχε στους αγώνες για τα "play out".

Πρόσθεσε, δε, ότι το δεύτερο στοιχείο που οδηγεί σε ακύρωση της απόφασης ήταν ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την μεταβίβαση των μετοχών της στον Μπιλ Πάπας.

(Πηγή: sportsaddict)

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις

1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και

2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά

α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ

β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και

γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ".

 

- Θυμίζουμε οτι τον Ιούλιο, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (TAS/CAS) που έχει έδρα την Λωζάνη, με την απόφαση που έλαβε "επέστρεψε" την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και ζητούσε να την εκδικάσει επί της ουσίας, χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού...

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.