Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Hania.Rokakis Antonis.Press.944x500

Αιχμές και υπονοούμενα κατά Λ.Λεουτσάκου! Ευθύνες σε Απόλλωνα Σμύρνης για τη σεζόν 2019-2020!

Την πρόταση να ανέβουν (προβιβαστούν) από την "Super League 2" στην "Super League 1" τρεις (3) ομάδες με την ολοκλήρωση της σεζόν 2020-2021 και παράλληλα να πέσει (υποβιβαστεί) μόνο μία (1) από την "Super League 1" στην "Super League 2" αποκάλυψε ο Αντώνης Ροκάκης, στον Μάνο Σπυριδάκη και στον Κώστα Νίτσε, στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του «Q TV».

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε. Χανιά (Κισσαμικός), υποστήριξε ότι αυτό θα είναι δίκαιο με δεδομένο ότι δεν θα είναι εφικτό να γίνουν "play offs", αλλά μόνο τα ματς της κανονικής περιόδου (Α' φάση).

«Έχουν συζητηθεί πολλά… Τώρα τελευταία λέμε ότι αφού οδεύουν όλα σε μικρό χρονικό διάστημα αγωνιστικής δραστηριότητας, είναι ανέφικτο να γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Κοιτάξτε όλες οι ομάδες επενδύσαμε σε έναν σχεδιασμό με 32 παιχνίδια, ερχόμαστε σε ένα σημείο τώρα πότε θα ξεκινήσουμε πότε θα παίξουμε. Πάμε στο να μην γίνουν πλέι οφ και πλάι άουτ. Άρα λέμε ότι αλλιώς είναι να παιχθεί πρωτάθλημα με 20 παιχνίδια… Για μας το δίκαιο είναι σε τέτοιες καταστάσεις, πανδημίας, πολέμων είναι να γίνουν υποχωρήσεις από παντού. Να αλλαχθούν τα καταστατικά και SL1 και SL2 και να ανέβουν τρεις ομάδες και να πέσει μία», δήλωσε ο Ροκάκης.

Δεν απέκλεισε παράλληλα, να ξεκινήσει (όταν ξεκινήσει) το πρωτάθλημα και να μην έχει υπογραφεί τηλεοπτικό συμβόλαιο αν δεν έχουν ικανοποιηθεί οι ομάδες…

Σε άλλο σημείο είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συζήτηση για το πρωτάθλημα της "Football League" από τους λοιμωξιολόγους.

Από εκεί και πέρα, αν και αρχικά δικαιολόγησε τις κινήσεις της διοργανώτριας, εν συνεχεία άφησε αιχμές και υπονοούμενα κατά του προέδρου της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσακου.

«Οι εντάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διοργανώτρια είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση στις ομάδες σε όλο αυτό το πρόβλημα…», είπε ο Ροκάκης, που ερωτηθείς για το ότι παρόλα αυτά ομόφωνα στήριξαν τον Λεουτσάκο για τη διοικητική του θεσμική παρουσία υποστήριξε: «Όλα και όλοι κρίνονται από το έργο τους… Οι ομάδες στήριξαν ομόφωνα τον κ. Λεουτσάκο για δημοσιεύματα από κάποια site, που τον δυσφημούν, για αυτό το κομμάτι έγινε το ομόφωνο ψήφισμα. Υπήρχε μια σπίλωση ας πούμε για την προσωπική του ζωή. Δεν παύει, όμως, τα πράγματα να είναι πολύ τεταμένα και οι καταστάσεις οριακές, αλλά στο τέλος της ημέρας θα δούμε, που θα φτάσουμε και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του…».

Ο Ροκάκης, πάντως, είπε ότι δεν φιλοδοξεί να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας, αλλά να δει τα Χανιά στην κορυφαία κατηγορία.

Και τέλος κατηγόρησε ανοιχτά τον Απόλλωνα Σμύρνης ως αποκλειστικό υπαίτιο της μη συνέχισης πέρσι της SL2 λέγοντας μάλιστα ότι «Σίγουρα δεν θα τερμάτιζε δεύτερος ο Απόλλωνας Σμύρνης αν γίνονταν και τα πλέι οφ πέρσι. Υπήρχαν 12 παιχνίδια ακόμα και αυτό το ήξεραν και το έλεγαν και οι ίδιοι αυτό».

 

(απόδοση: a-sports)

 

https://youtu.be/bomjijGlK94

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.