Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

SL2 FL.Leoutsakos Leonithas.President.944x500

"Εντυπωσιάστηκαν οι λοιμωξιολόγοι" υποστήριξε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ενωσης SL2-FL.

Την αισιοδοξία για την έναρξη του πρωταθλήματος της "Super League 2" μέσα στο 2020 εξέφρασε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας ("Super League 2" - "Football League"), μιλώντας στην εκπομπή "Αθλητικός Παλμός", του Νεκτάριου Αμποβιανίδη, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ( http://www.radio899.gr ), αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που εισέπραξε από την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι, όπως είπε, εντυπωσιάστηκαν από το πρωτόκολλο που τους παρουσιάστηκε.

Όπως τόνισε, μάλιστα, μπορεί να μην δόθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα και οι αποφάσεις ακόμα να αναμένονται, αλλά είναι αισιόδοξος για την έναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Δεκέμβρη, με το Σαββατοκύριακο, 19-20, να είναι το πιο πιθανό.

Όπως σημείωσε «το πιο σημαντικό είναι να αρχίσουν οι ομάδες άμεσα προπονήσεις, αυτό είναι το ζητούμενο όλων» ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αγώνες Κυπέλλου πριν από τα ματς του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας το, μάλιστα, ως ιδανικό σενάριο, τονίζοντας για ακόμη μια φορά την προσπάθεια που γίνεται για τα τηλεοπτικά, αλλά και το γεγονός πως η δεύτερη κατηγορία αντιμετωπίζεται ως “φτωχός συγγενής” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

blob:undefinedblob:https://www.facebook.com/c7c0e816-39d2-49a7-bf5d-928a360dc555

 

Πηγή: sportsaddict

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.