Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Super League 2.logo.944x500

Η Ενωση SL2-FL ανέβαλε τα ματς των δραμινών μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής κατά της ΕΕΑ.

Η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 - Β' Εθνικής κατηγορίας, η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων "Super League 2" και "Football League", εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου) μέσω της οποίας κάνει γνωστό οτι αναβάλλει τα παιχνίδια που είχε ορίσει της ομάδας της Π.Α.Ε. "Δόξα Δράμας 2017", για το πρωτάθλημα της "Super League 2" της σεζόν 2020-2021 καθώς οι Δραμινοί δεν προσκόμισαν, ως όφειλαν, την προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που δεν τους έχει χορηγήσει "πιστοποιητικό συμμετοχής" στο πρωτάθλημα.

Στην ανακοίνωση η Ενωση SL2-FL αναφέρει οτι αναβάλλει τους αγώνες της Δόξας Δράμας "μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής". Η αίτηση αναστολής έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί (συζητηθεί) την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, πράγμα που, αυτομάτως, σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση η δραμινή Π.Α.Ε. δεν θα προλάβει να έχει πάρει κάποια απόφαση στα χέρια της μέχρι την Τετάρτη, 20/1, που έχουν οριστεί να διεξαχθούν οι αγώνες για την 2η αγωνιστική και έτσι η ομάδα της Δράμας δεν θα μπορέσει να παίξει και στη 2η αγωνιστική. Ετσι, αναβάλλεται το ματς: Χανιά - Δόξα Δράμας (1η αγωνιστική) και το ματς: Δόξα Δράμας - Εργοτέλης (2η αγωνιστική).

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.