Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

aol eal 3 1 filiko

Με αρκετά φρέσκα πρόσωπα στον αγώνα και δοκιμάζοντας νέα πράγματα στο αγωνιστικό του κομμάτι ο ΑΟΛ κέρδισε με 3-1 σετ την ΕΑ Λάρισας.

Ο Ηλίας Αγγελής προφύλαξε τη Στέλλα Τσιάκουλα, τη Γιάννα Μάρκου και την Ιφιγένεια Φαλιάγκα.

Στο 1ο σετ ο ΑΟΛ προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ διατηρώντας ένα ελαφρύ προβάδισμα μέχρι τα μέσα του σετ εκεί που η Ένωση με καλό μπλοκ άμυνα μείωσε τη διαφορά και ισοφάρισε σε 14-14. Η Λαμιώτικη ομάδα πήρε στο τέλος διαφορά με καλές επιθέσεις και προηγήθηκε με 1-0 στο ματς και σκορ 25-19.

Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με την ομάδα της Λάρισας να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα από την αρχή . Τελικά η Ένωση κατάφερε να ξεφύγει στις τελευταίες στιγμές του σετ κερδίζοντας το με 25-19 και ισοφαρίζοντας παράλληλα σε 1-1.

 Στο 3ο σετ ο ΑΟΛ προηγήθηκε με 4-0 όμως η Ένωση Αθλοπαιδιών μείωσε και δεν επέτρεψε στη Λαμιώτικη ομάδα να απομακρυνθεί στο σκορ ισοφαρίζοντας σε 15-15. Και πάλι όμως η ομάδα του Ηλία Αγγέλη με σωστές επιθέσεις και εκμεταλλευόμενη τα λάθη του αντιπάλου έφτασε σε απόσταση 2 πόντων και άνοιξε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο τέλος κατακτώντας το σετ με 25-20.

Στο 4ο σετ οι γηπεδούχες πήραν σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 16-9 στα μέσα του σετ. Χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην ΕΑΛ καθάρισαν το σετ με 25-12 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.