Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

TOURNOUA.AOL.IANOUARIOS.2020

Το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου ο Α.Ο. Λαμίας διοργάνωσε στο Χαλκιοπούλειο τουρνουά για ηλικίες 6-16 ετών.

Εκτός από τον οικοδεσπότη ΑΟΛ συμμετείχαν η Φθία Λαμίας, ο Δαφνησιακός Αρκίτσας και η Ιτέα.

Για το τουρνουά ο Α.Ο. Λαμίας στην ιστοσελίδα του στο facebook έγραψε:

1η ΗΜΕΡΑ

Πολύ πετυχημένη η 1η ημέρα του τουρνουά. Περίπου 90 παιδιά ηλικίας 11-16 ετών (Γυμνάσιο), συμμετείχαν σε αγώνες 4Χ4 και αγώνες Παγκορασίδων (6Χ6), παρουσιάζοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχουν αποκτήσει με τις προπονήσεις στους συλλόγους τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την αγωνιστικότητά τους, το ήθος τους, την συνέπειά τους και υπακοή στους κανόνες που έχει ένα τουρνουά βοηθώντας έτσι να γίνει μία τέλεια εκδήλωση!!!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ομάδα της Α. Σ. Ιτέας που συμμετείχε στο τουρνουά και τις προπονήτριες Ειρήνη και Γιάννα, αλλά και την ομάδα του ΑΠΣ "Φθία" και τις προπονήτριες Μωρογιάννη Παναγιώτα, Παπαγεωργίου Γιάννα και τον προπονητή Τριανταφύλλου Γιάννη!

Μπράβο και στα κορίτσια του Α.Ο.Λ. και τους προπονητές τους Αναγνωστόπουλο Βασίλη και Κοντογιάννη Χρήστο!

2η ΗΜΕΡΑ

Πολύ δυνατά παιχνίδια κορασίδων που έκοψαν την ανάσα σε όσους τα παρακολούθησαν.

Οι τέσσερεις ομάδες που συμμετείχαν ο Α. Σ. Δαφνησιακός, ο Α.Σ. Ιτέας, ο Α.Π.Σ. «Φθία» και η ομάδα του Α.Ο. Λαμίας 2013 έπαιξαν πολύ ωραίο βόλεϊ και ανέδειξαν σε μεγάλο βαθμό το ταλέντων που έχουμε στην περιοχή μας και την δουλειά που γίνεται απ’ όλους τους συλλόγους.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους προπονητές τους κ. Παπαϊωάννου Έφη, Πούλλου Γιάννα και Μούκα Ειρήνη, Δημουλά Κώστα και Αναγνωστόπουλο Βασίλη.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για να γίνει η σημερινή μέρα την Ζαχαρή Δήμητρα και τον Κοντογιάννη Χρήστο και βέβαια τον Παπαναγιώτου Αντρέα για την πολύτιμη βοήθεια του στην διαιτησία.

Βέβαια κοντά μας και πολύτιμος συνεργάτης η εταιρείες Chipita και Βίκος!!!

3η ΗΜΕΡΑ

Με συμμετοχή πάνω από 250 κορίτσια ηλικιών 6-16 ετών από την περιοχή κυρίως της Λαμίας αλλά και από την περιοχή της Αρκίτσας και Ιτέας.

Σήμερα συμμετείχαν κορίτσια ακαδημιών από τον Α.Π.Σ. «Φθία» και βέβαια του Α. Ο. Λαμίας 2013.

Πολύ κέφι και όρεξη από τα παιδιά που δεν ήθελαν να σταματήσουν να παίζουν. Αρκετοί γονείς και από τις δύο ομάδες της πόλης μας χειροκρότησαν και θαύμασαν τις μικρές αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το Δ. Σ. του Α.Ο. Λαμίας 2013 θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που μάς τίμησαν με την παρουσία τους και τις τρεις ημέρες του τουρνουά, τους γονείς και τις μικρές αθλήτριες για τον υποδειγματικό τόπο που συμμετείχαν στο τουρνουά, δείχνοντας εκτός από τις αθλητικές τους αρετές , ήθος, «fair play», σεβασμό και εκτίμηση στον αντίπαλο!!!!!

Συγχαρητήρια στις οικογένειες που έχουν τέτοια παιδιά και στους συλλόγους που χτίζουν τους αυριανούς σωστούς πολίτες αυτής της χώρας.

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τις προπονήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν για την πολλή καλή δουλειά που κάνουν στις αθλήτριές τους σε όλα τα επίπεδα, και για την σημερινή ημέρα την Παπαθανασίου Γωγώ και Παπαγεωργίου Γιάννα από τον «Φθία», αλλά και σε όσους δούλεψαν extra ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βγει τόσο καλά αυτή η διοργάνωση: Ζαχαρή Δήμητρα, Κοντογιάννη Χρήστο, Σαββίδου Χαρούλα, Ρίζο Δημήτρη και Μπαμπάση Δημήτρη.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα για την σημερινή ημέρα για άλλη μια φορά την εταιρεία “Chipita A.E.” και την «ΚΟΡΠΗ»!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.