Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Volley League.ESAP.944x500.13

Τηλεδιάσκεψη (23/3) της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των ΤΑΑ.

Τηλεδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί για αύριο (Δευτέρα, 23/3), το μεσημέρι, της Ε.Σ.Α.Π. με τα Τ.Α.Α.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, Παντελής Ταρνατόρος, θα έχει αυτή την επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Τ.Α.Α. προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα της "Volley League" μετά και από τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με τις προφυλάξεις και τα μέτρα ασφαλείας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κοροναϊού. Θα συζητηθούν οι περιπτώσεις νέας αναβολής του πρωταθλήματος, εναλλακτικά σενάρια σύντμισης της αγωνιστικής σεζόν, αλλά και οι επιπτώσεις πιθανής ματαίωσης...

 

ΕΣΑΠ: Τηλεδιάσκεψη με τις Ευρωπαϊκές Λίγκες βόλεϊ

Ο κ. Ταρνατόρος είχε τηλεδιασκέψεις με τους προέδρους των λιγκών βόλεϊ ανδρών στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες μέλη της V.L.A. Σε αυτές συζήτησε με τους ομολόγους του την κατάσταση όπως διαμορφώνεται στο ευρωπαϊκό επαγγελματικό βόλεϊ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των αυστηρών μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για την αντιμετώπιση της με αποτέλεσμα να έχουν σταματήσει όλα τα πρωταθλήματα.

Οι εκπρόσωποι των λιγκών της Γερμανίας και του Βελγίου επιβεβαίωσαν πως ματαίωσαν οριστικά τα πρωταθλήματα.

Στο Βέλγιο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια η πρώτη ομάδα που ήταν στη βαθμολογία μέχρι τη διακοπή ενώ στη Γερμανία δεν θα υπάρξει πρωταθλητής(!)

Οπως είπαν οι πρόεδροι των δύο λιγκών πήραν την απόφαση διακοπής μετά την απόφαση των κυβερνήσεων πως θα χρηματοδοτήσουν το 70% όλων των εξόδων της διοργανώτριας και των συλλόγων.

Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας είπε πως θα υπάρξει αναμονή και θα εξαντληθούν χρονικά όλα τα περιθώρια ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά παραδέχτηκε πως με τον ρυθμό που αυξάνονται τα θύματα στη χώρα λόγω της πανδημίας τα περιθώρια στενεύουν.

Ο εκπρόσωπος της Γαλλίας είπε πως οι σύλλογοι θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με όποιες ζημιές και να διαλύσουν τις ομάδες, αλλά η διοργανώτρια - που στο Δ.Σ. αποτελείται και απο τεχνοκράτες και όχι μόνο εκπροσώπους των ομάδων - υποστήριξε πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και ζήτησε από τις ομάδες να κάνουν υπομονή για εύλογο χρονικό διάστημα και ορίζοντα μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., εξέφρασε την άποψη πως η διοργανώτρια αρχή της "Volley League", σε συνενόηση με τα σωματεία, τους αθλητές και την αθλητική ηγεσία της χώρας, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αγωνιστικά και όχι στα χαρτιά με υπουργική απόφαση και αναφέρθηκε σε εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα τις ανακοινώσει μετά από την αυριανή τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των Τ.Α.Α.

 

 

video screens.650x446

 

Volley League.ESAP.944x500.15

 

Volley League.ESAP.944x500.16

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.