Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Volley League.ESAP.944x500.15

Η ΕΣΑΠ αποφάσισε νέα αναβολή μέχρι 30 Απριλίου.

Νέα αναβολή ("συνέχιση της αναστολής") του πρωταθλήματος, μέχρι την Πέμπτη, 30 Απριλίου αποφάσισε σήμερα (23/3) το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Θυμίζουμε ότι οι άνθρωποι της "λίγκας" έχουν τονίσει οτι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε ανάλογα με τις εξελίξεις λόγω κορωνοϊού θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις.

Αναλυτικά η απόφαση:

Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League  μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων,  θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:

1. Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

2. Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.