Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

4759756-e1554124495662.jpg

Για την Παρασκευή (22/5, 14:30) ορίστηκε η συνέχιση της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, με τις ομάδες πλέον να έχουν νέα δεδομένα μπροστά τους.

Το άνοιγμα των γυμναστηρίων επιτρέπει την ολοκλήρωση της σεζόν κανονικά (έστω κι αν υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στο χρονοδιάγραμμα για την επόμενη χρονιά), ενώ μένει να αποφασιστεί αν η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ύστερα και από την πρόταση της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 14.30 προγραμματίστηκε η συνέχεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που είχε διακοπεί στις 22 Μαΐου 2020.

Θα ζητηθούν εκ νέου τα δεδομένα που υπάρχουν μετά και το άνοιγμα των γυμναστηρίων, οι προπονήσεις των αθλητών και ο τρόπος ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Εκκρεμεί απόφαση της Ολομέλειας των Τ.Α.Α. επί της πρότασης του Τ.Α.Α. Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων ώστε η συνεδρίαση να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση».

 

ΠΗΓΗ: fws.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.