Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

olympiakos volley gynaikes

Πρωταθλητές τους πρώτους της βαθμολογίας στα πρωταθλήματα που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της ανακοίνωσε η Ε.Ο.ΠΕ., αναφέροντας επίσης τα κριτήρια με τα οποία θα κριθεί και ο υποβιβασμός σε κατώτερη κατηγορία.

Έτσι, στη Volleyleague Γυναικών πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, στη Pre League η Α.Ε.Κ. η οποία θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, στην Α2 Ανδρών ο Μίλωνας στον Α' όμιλο και ο Φίλιππος Βέροιας από τον Β' την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στη Volley League Ανδρών, ενώ στη Pre League 2020-2021 θα βρίσκονται ο Απόλλωνας Καλαμάτας και οι Ακαδημίες Πρωταθλητές Πεύκων που ήταν 1οι στους ομίλους της Α2 Γυναικών.

Όσο αφορά τον υποβιβασμό, η μόνη ομάδα που είχε πέσει μαθηματικά κατηγορία ήταν ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και του χρόνου θα βρεθεί στη Pre league Γυναικών.

Volleyleague Γυναικών

Πρωταθλητής: Ολυμπιακός
Υποβιβασμός: ΓΣ Ηλιούπολης

Pre League Γυναικών

Πρωταθλητής: Α.Ε.Κ.
Υποβιβασμός: -

Α2 Ανδρών

Πρωταθλητής: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (Α' όμιλος), Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (Β' όμιλος)
Υποβιβασμός: -

Α2 Γυναικών

Πρωταθλητής: Απόλλων Καλαμάτας (Α' όμιλος), Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (Β' όμιλος)
Υποβιβασμός: -

ΠΗΓΗ: volleynews

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.