Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

oly pao volleyleague

Συνέχεια θα έχουμε στο πρωτάθλημα της Volley League των ανδρών.

Εκεί που όλα εδειχναν ότι θα είχαμε νέο αδιέξοδο στο Δ.Σ., τελικά αποφασίστηκε να έχουμε διεξαγωγή Final 4 στο ΟΑΚΑ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα κάτι που τελικά δεν θα συμβεί.

Έτσι, πήγαμε στο δεύτερο σκέλος της συνεδρίασης που αφορούσε την διακοπή της σεζόν με πρωταθλητή ή χωρίς. Για να είχαμε ανάδειξη πρωταθλητή έπρεπε να υπάρξουν οκτώ ψήφοι από τις δέκα ομάδες.

Υπέρ της ανάδειξης πρωταθλητή από την αρχή ήταν επτά ομάδες. Πρόκειται για τον Ολυμπιακό, τον Παμβοχαϊκό, τον Φοίνικα, τον Ηρακλή, τον Εθνικό, την Κηφισιά και τον ΟΦΗ. Κατά ήταν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ενώ λευκό ψήφισε η Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν, η Ελπίδα δεν άλλαζε ψήφο και έτσι βρισκόμασταν σε ένα ακόμα αδιέξοδο. Τελικά, η πρόταση που έγινε από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν εκείνη που έφερε την ανατροπή.

Οι πράσινοι πρότειναν να συνεχιστεί η σεζόν με τη διεξαγωγή ενός άτυπου Final 4 στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας. Δηλαδή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Φοίνικα. Τελικά, στη συγκεκριμένη πρόταση ψήφισαν θετικά όλοι εκτός από τον ΠΑΟΚ και έτσι θα έχουμε συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Έτσι παρά το γεγονός πως η ιδέα για Final Four ήταν αυτή που αρχικά επικράτησε εν συνεχεία και λόγω της άρνησης του ΠΑΟΚ να δώσει όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα αποφασίστηκε η ΕΣΑΠ να ζητήσει το ΟΑΚΑ ώστε να γίνουν οι ημιτελικοί αγώνες των τεσσάρων ομάδων που θα κριθούν στα δύο νικηφόρα παιχνίδια. Και από εκεί και πέρα οι τελικοί να γίνουν όμως στις έδρες των ομάδων που θα έχουν πάρει την πρόκριση.

Οι τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες (από τις 27 έως την 1η Ιουλίου τοποθετείται η έναρξη των αγώνων), αλλά οι τελικοί θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων (πιθανότατα στις 9, 12, 15 Ιουλίου οι αντίστοιχες ημερομηνίες).

Όπως αναφέραμε ήδη ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες.

ΠΗΓΗ: sport24

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.