(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

fthialamias3

Πρωταθλήτρια στον όμιλο της ΕΣΠΕΚΕΛ στη Β’ Εθνική ανδρών αναδείχθηκε η Φθία Λαμίας.

Η διοργανώτρια αρχή κατά τη συνεδρίασή της που έγινε την Τρίτη (26/5) επικύρωσε τις βαθμολογίες και ανέδειξε πρωταθλητές. Η Φθία μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όντας αήττητη. Τη νέα σεζόν ο λαμιώτικος σύλλογος θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚΕΛ:

Μετά από συνεδρίαση του το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ, την Τρίτη 26/5/2020, αποφάσισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, Β΄Εθνικής Ανδρών και Β΄Εθνικής Γυναικών και σύμφωνα με την απόφαση της ΕΟΠΕ στις 20/5/2020, ανακηρύσσει πρωταθλήτρια ομάδα Β΄ Εθνικής Ανδρών την ομάδα, ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ και πρωταθλήτρια ομάδα Β΄ Εθνικής Γυναικών την ομάδα, Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Οι ομάδες αυτές ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την  αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Επίσης η ΕΣΠΕΚΕΛ αποφάσισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Ενηλίκων Γυναικών, καθώς και το Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.