Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

volley ball.ESAP.Volley League.Ball Cup.944x500

Μέχρι την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, θα γίνει τηλεδιάσκεψη ΕΣΑΠ - ομάδων για τους αγώνες.

Μέχρι την προσεχή Παρασκευή, 5 Ιουνίου, θα γίνει τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Volley League 2020-2021.

Το προεδρείο της ΕΣΑΠ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την προετοιμασία του προγράμματος των αγώνων της ημιτελικής και της τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο υφυπουργός αθλητισμού δεσμεύτηκε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια προς την ΕΣΑΠ και τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2020-21.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις δύο νίκες.

Στους ημιτελικούς θα παίξουν Ολυμπιακός - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου και Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Μέχρι την προσεχή, Παρασκευή 5 Ιουνίου θα γίνει τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων της ημιτελικής φάσης για να καθοριστεί το πρόγραμμα των αγώνων ενώ αναμένεται να σταλούν άμεσα για έγκριση οι αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν έτοιμο το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει για αθλητές και συμμετέχοντες στους ημιτελικούς και τελικούς.

 

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.