Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

44a56a6997d14d77dee626c56400fdbe_L.jpg

Aντίστροφη μέτρηση για τα πλέι οφ της Volley League.

Η ΕΣΑΠ συνεχίζει την προετοιμασία των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, υπηρεσιακούς παράγοντες της ΓΓΑ αλλά και με τον ΕΟΔΥ αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους όλων των ΤΑΑ και ειδικά των ομάδων που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ.

Για το λόγο αυτό όπως και για τον προγραμματισμό των αγώνων, ζητημάτων της συμπληρωματικής προκήρυξης του πρωταθλήματος 2019-20 αλλά και οργανωτικών θεμάτων την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 18.00 γίνει τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων όλων των ΤΑΑ.

Μεταξύ άλλων θα προγραμματιστεί η σειρά των αγώνων και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών και τελικών οι οποίες θα κοινοποιηθούν και στην ΕΡΤ Α.Ε. για να προγραμματιστούν οι μεταδόσεις των αγώνων.

Παράλληλα, ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης θα αναλύσει όλες τις αλλαγές της συμπληρωματικής προκήρυξης ενώ θα απαντήσει και σε απορίες των ΤΑΑ για νομικά ζητήματα.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.