Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 4 λεπτά)

637294956804233089.jpg

Σε δύο ομίλους η Volley League γυναικών. Η Ε.Ο.ΠΕ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί wild card με τον Α.Ο. Λαμίας να έχει το προβάδισμα.

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. η Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2020-21 και η Ειδική Προκήρυξη Pre League Ανδρών 2020-21.

Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2020-21

Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλήματος Pre League Ανδρών 2020-21

H Ε.Ο.ΠΕ. υπενθυμίζει, ότι, σύμφωνα με την Γενικό Κανονισμό Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, όπως τροποποιήθηκε με την , με αρ. 624/15.6.2020 απόφαση του ΔΣ ΕΟΠΕ, προβλέπεται ότι (άρθρο 9):

«Σωματείο, που δικαιούται συμμετοχής σε πρωτάθλημα εθνικής ή τοπικής κατηγορίας, δύναται να δηλώσει έως τις 30 Ιουνίου εκάστου έτους, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, που δεν ανακαλείται και υποβολή σχετικού αποσπάσματος πρακτικού, ότι επιθυμεί ν’ αγωνιστεί σε συγκεκριμένο/α Πρωτάθλημα/τα κατώτερης Κατηγορίας. Η προθεσμία αυτή δύναται να τροποποιηθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΟΠΕ και ανακοινώνεται με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων. Ειδικά για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων είναι η ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020».

Η προθεσμία αυτή, δεν αφορά τα Σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην νεοσύστατη κατηγορία Pre League Ανδρών, τα οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εάν επιθυμούν να αγωνιστούν σε αυτή, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2020. Τα Σωματεία αυτά, σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στην Pre League, μπορούν να δηλώσουν ότι επιθυμούν να αγωνιστούν σε άλλη Κατηγορία (εκτός της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών), μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7/2020.

Δείτε τι ισχύει για τα πρωταθλήματα της νέας περιόδου, όπου υπάρχει τοπικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή δύο ομάδων από τη Λαμία. Του Α.Ο.Λ. στις γυναίκες και της Φθία στους άνδρες.

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χρόνος διεξαγωγής από 3/10/2020 μέχρι 18/4/2021

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 13 ομάδες:

ΑΕΚ

ΑΠΣ ΑΙΑΣ

ΑΜΑΖΟΝΕΣ

ΑΡΗΣ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Ο αριθμός των ομάδων δύναται να αυξηθεί έως 14, εφόσον με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, η οποία θα ανακοινωθεί με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος, χορηγηθεί Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card).

Τυχόν χωρισμός των ομάδων σε ομίλους θα καθοριστεί με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως δέκα τέσσερις 14 ομάδες.

***Σύμφωνα με πληροφορίες σε περίπτωση που οι ομάδες της Volleyleague γυναικών είναι οριστικά 14, η ομάδα του Α.Ο Λαμίας είναι αυτή που θα έχει σοβαρό προβάδισμα να βρίσκεται από την Pre League στη μεγάλη κατηγορία μέσω της διαδικασίας της wild card.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χρόνος διεξαγωγής από 3/10/2020 μέχρι 16/5/2021

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 13 ομάδες:

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤ/ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΖΑΟΝ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΧΑΝΘ

Ο αριθμός των ομάδων δύναται να αυξηθεί έως δέκα τέσσερις (14), εφόσον με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, η οποία θα ανακοινωθεί με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος, χορηγηθεί Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card).

Τυχόν χωρισμός των ομάδων σε ομίλους θα καθοριστεί με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως δέκα τέσσερις 14 ομάδες.

Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Χρόνος διεξαγωγής από 3/10/2020 μέχρι 16/5/2021

Εάν δεν δημιουργηθεί η Pre League ανδρών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τριάντα δύο 32 ομάδες:

Α’ Ζώνη:

ΑΕΚ

ΑΣ ΑΘΛΗΣΗ

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ

ΑΡΑΤΟΣ 1896

ΑΟ ΚΙΑΤΟΥ

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ

ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ

Β’ Ζώνη:

ΑΣ ΑΘΛΟΣ

ΑΣ ΑΡΗΣ

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ

ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΓΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

ΧΑΝΘ

Ο αριθμός των ομάδων δύναται να αυξηθεί έως 36 (έως 18 στον Α’ Όμιλο και έως 18 στον Β’ Όμιλο), εφόσον με απόφαση του ΔΣ/ΕΟΠΕ χορηγηθεί σε ομάδα/ες συμμετοχή στην κατηγορία με wild card.

Στην περίπτωση που δημιουργηθεί η Pre League Ανδρών, ο ανώτερος αριθμός των ομάδων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών, μειώνεται ανάλογα.

Με συμπληρωματική Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων, ανάλογα με το εάν δημιουργηθεί ή όχι Pre League, θα ανακοινωθούν ο αριθμός των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο χωρισμός των ομάδων σε ομίλους και ο αριθμός των ομάδων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.