Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

AOLAMIAS_LOGO.jpg

Η ανακοίνωση του σωματείου για την άνοδο στη Volley League γυναικών.

"Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και οι κόποι μας επιβραβεύτηκαν!!!

Μετά την ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ., η ομάδα μας είναι και επίσημα στην Volley League (A1) γυναικών κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η άνοδος της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία γυναικών δικαιώνει τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες των διοικήσεων του συλλόγου, του προπονητή και των συνεργατών του, που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και να μην ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, τους φίλαθλους και φίλους του συλλόγου που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα μας, τους εξωτερικούς συνεργάτες της ομάδας (καρδιολόγο, παθολόγο, ορθοπεδικό, φυσιοθεραπευτή, κ.α.) που στηρίζουν επικουρικά τον σύλλογο.

Τιμώντας και ενισχύοντας την εκπροσώπηση του αθλητισμού της Φθιώτιδας και της ευρύτερης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα από το βόλεϊ, ας γίνει η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ το εφαλτήριο για την ενασχόληση των νέων και ιδιαίτερα των παιδιών με τον αθλητισμό!!!

Όλοι μας πλέον πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδας μας, τον σύλλογό μας, στην προσπάθεια να καθιερωθεί στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ, και όλοι μαζί με «μαχητικότητα και αξιοπρέπεια» να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τους στόχους μας δηλαδή την παραμονή μας στην μεγάλη κατηγορία και να γίνει ο σύλλογός μας «κάτι περισσότερο από ένα Club Volley» ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς συλλόγους!!!

Ήρθαμε για να μείνουμε"!!!

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.