(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

2790591.jpg

Τι ισχύει για τα πλέι οφ και τον υποβιβασμό.

Στις 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η Volley League γυναικών με τη συμμετοχή του Α.Ο. Λαμίας. Δείτε παρακάτω το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος:

Α' ΦΑΣΗ

Οι 14 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 7:

Α' όμιλος

Α.Ο. Θήρας

Παναθηναϊκός

Άρης

Μαρκόπούλο

Ηλυσιακός

Α.Ο. Λαμίας

Αμαζόνες

Β' όμιλος

Ολυμπιακός

Θέτιδα Βούλας

ΠΑΟΚ

Πανναξιακός

Πορφύρας

Αίας Ευόσμου

ΑΕΚ

Σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους (Α΄ και Β΄) θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία (14 αγωνιστικές συνολικά).

Β' ΦΑΣΗ - ΠΛΕΪ ΟΦ

Στη Β' φάση, οι 3 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν νέο όμιλο, χωρίς να μετρούν τα αποτελέσματα και οι βαθμοί της Α' φάσης και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία.

Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1 έως και 6 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος.

Β' ΦΑΣΗ - ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Με την ολοκλήρωση της Α' φάσης, οι 4 τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν νέο όμιλο και θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία, όπου οι ομάδες που στην Α’ Φάση ήταν στον ίδιο όμιλο θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους της Α’ Φάσης και ΔΕΝ θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 7 έως και 14 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 12η, 13η και 14η θέση στην Τελική Κατάταξη του πρωταθλήματος θα υποβιβαστούν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (Pre League Γυναικών).

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.