Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

volley.Olympiakos Foinikas 2020 2021.944x500

"H Volley League πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ"!

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης!

Σε αυτή συζητήθηκαν ζητήματα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το νέο αίτημα της ΕΣΑΠ προς το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Εκφράσθηκε για άλλη μία φορά πως η ΕΣΑΠ πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Συζητήθηκαν οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της "Volley League 2020-2021".

Συζητήθηκαν θέματα συμβολαίων αθλητών καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των δυσμενών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η καραντίνα (lockdown).

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της ΕΣΑΠ όπως η σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε., η οργάνωση των αγώνων μεσω live streaming και νομικά θέματα.

 

Επιστολή της Ε.Σ.Α.Π. στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας

Η ΕΣΑΠ νωρίτερα είχε ανακοινώσει οτι έχει αποστείλει επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας, Καθηγητή, Παναγιώτη Πρεζεράκο, με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Super League του ποδοσφαίρου και στη Basket League του μπάσκετ, αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένες στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γ.Γ.Α., Γιώργο Μαυρωτά, συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου.

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.