Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

aolamias aothyras1

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 14 σωματείων της Volley League γυναικών πραγματοποίησε (10/11) η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια της διάσκεψης, η οποία έγινε σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους και υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον σκοπό αυτό.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος τόνισε τη θετική διάθεση της Γ.Γ.Α. για τη συνέχιση όλων των μεγάλων ομαδικών πρωταθλημάτων, πάντα με την έγκριση της Επιστημονικής Υγειονομικής Επιτροπής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Λεμονίδη στην ιστοσελίδα fosonline.gr, ψηφίστηκε με πλειοψηφία η επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ Πανναξιακός, ΑΕΚ και Ηλυσιακός ήταν αντίθετοι. Το ερώτημα ήταν αν θα πληρώσουν τα test rapid, που απαιτούνται για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ηλυσιακός: Δεν καλύπτουμε τα τεστ

Ολυμπιακός: Ναι

Μαρκόπουλο: Ναι

Άρης: Ναι

Αίας Eυόσμου: Ίσως αν είναι τα φτηνά, ναι στο rapid.

ΑΟ Θήρας: Ναι

Αμαζόνες: Ναι

Θέτις Βούλας: Ναι

Α.Ο. Λαμίας: Ναι

ΠΑΟΚ: Ναι

Πανναξιακός: Να πληρώσει τα τεστ η Πολιτεία

ΑΕΚ: Όχι, αν δεν αγωνιστούν όλοι.

Παναθηναϊκός: Ναι

Πορφύρας: Ναι

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.