Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Volley League.ESAP.telemeeting.944x500

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για τη μετάθεση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο... περίμενε βρίσκονται και οι ομάδες της "Volley League" για την επιστροφή στη δράση κι εξελίξεις αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Την προσεχή Τρίτη (8/12), λοιπόν, θα γίνει τηλεδιάσκεψη των ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και των ομάδων της κατηγορίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, για την επανεκκίνηση των προπονήσεων κι εν συνεχεία του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση από την ενωση:

«Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ με θέμα την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων αλλά και του πρωταθλήματος Volley League ανδρών».

 

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για τη μετάθεση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.) για μετάθεση των προκριματικών αγώνων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών για τον Μάιο του 2021 η ΕΣΑΠ...

με δεδομένο πως δεν θα χρειαστεί να γίνει προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ ανδρών αναμένεται να προσαρμόσει το νέο αγωνιστικό καλεντάρι του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.

Το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί όταν η κυβέρνηση ανακοινώσει την ημερομηνία επιστροφής των ομάδων στις προπονήσεις ώστε να προγραμματιστεί με ακρίβεια και ασφάλεια η επανεκκίηση των αγώνων του πρωταθλήματος.

Το θέμα της επανεκκίνησης θα συζητηθεί και σε τηλεδιάσκεψη με τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά:

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το ζήτημα των μεταθέσεων των προκριματικών:

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και με τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων Ομοσπονδιών, επιτεύχθηκε η μετάθεση των προκριματικών αγώνων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών για τον Μάιο του 2021.

Οι προκριματικοί αγώνες των ανδρών ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στην Γεωργία το διάστημα 07-10/01/2021 και στο Μαυροβούνιο το διάστημα 14-17/01/2021. Αντίπαλοι της Ελλάδας είναι το Μαυροβούνιο, η Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν.

Στις γυναίκες, το πρώτο τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Ελλάδα το διάστημα 07-10/01/2021 και το δεύτερο στην Αυστρία το διάστημα 14-17/01/2021. Αντίπαλοι της Εθνική μας είναι η Ισπανία, η Αυστρία και η Νορβηγία.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας και τα αρμόδια όργανα που ενεπλάκησαν στην εκτέλεση και στην υλοποίηση αυτής της διπλωματικής προσπάθειας αισθάνεται δικαιωμένη, καθώς η αναβολή θα εξυπηρετήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό εν μέσω της πανδημίας και θα δώσει χρόνο στις Εθνικές ομάδες Ανδρών-Γυναικών για καλύτερη προετοιμασία μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. αποδεικνύουν με αυτό τον τρόπο ότι όλο το διάστημα της καραντίνας εργάστηκαν αθόρυβα και μεθοδικά με βασικό γνώμονα να δοθεί χρόνος στα Εθνικά πρωταθλήματα Ανδρών (Volley League Ανδρών) και Γυναικών (Volley League Γυναικών) και να μην έχουμε περαιτέρω διακοπές λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Με την ευκαιρία, η Ε.Ο.ΠΕ. δηλώνει πως εργάζεται καθημερινά, επικοινωνεί με την αθλητική ηγεσία για το πάγιο και καθολικό αίτημα να ανοίξουν σύντομα τα γήπεδα και οι δραστηριότητες των συλλόγων, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι εισηγήσεις των αρμοδίων υγειονομικών υπηρεσιών της χώρας.

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.