Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Volley.ESAP.2020.12.29.944x500331

Ο ΕΟΔΥ έδωσε το "ok" για να συνεχιστεί η Volley League ανδρών μετά από 2 μήνες διακοπής!

Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού "CoViD-19", μετά από την τηλεδιάσκεψη που είχαν με τους ανθρώπους του αθλητισμού,  έδωσαν τη συγκατάθεση τους για να έχουμε ξανά πρωτάθλημα και στην "Volley League Ανδρών" μετά από 2 μήνες διακοπής, από την Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, που επιβλήθηκε το νέο "lockdown".

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν οι λοιμωξιολόγοι σήμερα, Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου και στην οποία έλαβαν μέρος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, Παντελής Ταρνατόρος, τέθηκαν "επί τάπητος" όλα τα δεδομένα προκειμένου να εκκινήσει τόσο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της "Super League 2", όσο και του βόλεϊ της "Volley League ανδρών".

Μεταξύ άλλων δόθηκαν εγγυήσεις για τα τεστς και για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ούτως ώστε να ξεπεραστούν οι αντιρρήσεις, όπως και έγινε τελικά και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας άναψε το "πράσινο φως" στην Ε.Σ.Α.Π. για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την κυβέρνηση, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ ( https://www.volleyleague.gr/index.php/esap ) αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο ΕΟΔΥ επέτρεψε την επανεκκίνηση της Volley League

Πράσινο φως άναψε από τον ΕΟΔΥ στην ΕΣΑΠ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Volley League.

Σε λίγο περισσότερα...

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.