Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
starsports.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
Η ομάδα του Υπάτου με τα γκολ των Πολυχρόνη και Βλάχου ήταν η νικήτρια στο ματς που έγινε στο γήπεδο Ζαγαρά για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας!
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του προγράμματος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας της σεζόν 2025-2026, στο δημοτικό γήπεδο της συνοικίας “Ζαγαράς” της Λιβαδειάς, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου “Νέος Τροφώνιος”, που ερχόταν από την ήττα στο Δίστομο, υποδέχθηκε την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου, που με την σειρά της ερχόταν από την νίκη στο Κόκκινο.
Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου, που είναι σαφώς πιο έμπειρη από το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Αγγέλου και στοχεύει ψηλά, ήταν καλύτερη, σε γενικές γραμμές κι έφτασε δίκαια στο τρίποντο, χάρη στα γκολ του Λέανδρου Πολυχρόνη στο 33′ και του Μάριου Βλάχου στο 80′ κι έτσι έκανε το “2 στα 2” στο νέο πρωτάθλημα!
Το φιλμ του ματς
2′ μετά από την εκτέλεση κόρνερ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι από αριστερά, ο Αρμπρι Ματολάρι έκανε το σουτ, ο Σιδηράς απέκρουσε!
6’ ο Σκίπης προσπάθησε να επωφεληθεί από το λάθος στην άμυνα του Υπάτου, από τα όρια της περιοχής και δεξιά έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.
9′ ο Μακαλιάς από αριστερά έκανε την σέντρα, ο Σκίπης από την γωνία της μικρής περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ, τεράστια ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
12’ ο Χαροκόπος έκανε την πάσα κι έβγαλε τον Ντένις Ματολλάρι στο τετ-α-τετ με τον Σιδηρά, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βγήκε νικητής αποκρούοντας το πλασέ.
15′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κουτσαυλή από αριστερά, ο Σιδηράς μπλόκαρε εύκολα.
22’ ο Ντερβίσι έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
25′ ο Κουτσαυλής εκτέλεσε με γέμισμα φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι από δεξιά, η κεφαλιά του Αρμπρι Ματολλάρι στο δεύτερο δοκάρι πέρασε πάνω από το τέρμα.
32’ ο Μάριος Βάθης μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων, από αριστερά, ο Μάδης προσπάθησε να τον ανακόψει με ανορθόδοξο τρόπο (φάνηκε οτι τον βρήκε και με τα χέρια και με τα πόδια), ο Βάθης έπεσε, ο διαιτητής, Λουκάς Καρβούνης, πάρα πολύ κοντά στην φάση, σφύριξε αμέσως και έδειξε την άσπρη βούλα, πέναλτι για τους φιλοξενούμενους (φωτο).
33′ Την ποινή ανέλαβε να εκτελέσει ο Λέανδρος Πολυχρόνης, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, ο Σιδηράς έπεσε σωστά, αλλά δεν κατάφερε να διώξει και το γκολ για τον Α.Ο. Υπάτου, το 0-1 στο ματς (φωτο)!
51’ ο Παυλιώτης έκλεψε την μπάλα, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής της ομάδας του, έκανε την βαθιά μπαλιά, στον Μακαλιά, ο Χαροκόπος τον τράβηξε από πίσω, ο Μακαλιάς έπεσε εκτός περιοχής, ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το καταφανέστατο φάουλ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό των φιλοξενούμενων, με τους γηπεδούχους, όμως, να ζητούν την κόκκινη κάρτα υποστηρίζοντας ότι ο Μακαλιάς ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στην εκτέλεση του φάουλ ο Κολιούκος, με απευθείας σουτ, η μπάλα ψηλά πάνω από το τέρμα.
68’ Αλλαγή για τον Α.Ο. Υπάτου. Εξω ο Χάρης Καφετζόπουλους, στην θέση του πέρασε ο Μάριος Βλάχος!
79’ κόρνερ για τον Α.Ο. Υπάτου από τα δεξιά, η εκτέλεση με γέμισμα, ο Αρμπρι Ματολάρι μέσα από την περιοχή, έκανε το απευθείας, γυριστό, σουτ, με το δεξί, η μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι, άουτ, μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους!
80′ ο Βλάχος πήρε την μπάλα από τον Ντένις Ματολάρι, λίγο κάτω από το κέντρο, προχώρησε, κέρδισε τις κόντρες, από τα όρια της περιοχής έκανε το σουτ, νίκησε τον Σιδηρά, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία και το 0-2 για τον Α.Ο. Υπάτου, που κλείδωσε την νίκη!
92′ Ο Βλάχος έφυγε στην κόντρα, από δεξιά, πάτησε περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, ο Σιδηράς απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
94′ Μετά από την εκτέλεση του φάουλ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι ο Σκίπης έκανε το δυνατό σουτ, ο Κατσιμήτρος απογειώθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, στην τελευταία αξιόλογη φάση του ματς.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. “Νέος Τροφώνιος” Λιβαδειάς (Γιώργος Αγγέλου): Σιδηράς – Μάδης, Μπεϊνάς (74’ Παναγής), Μπαμπάς, Ξώβριος, Γιοβάνος (78’ Ψιλόπουλος), Μπαχλαβάς (78’ Αργυρίου), Μακαλιάς, Δ.Κολιούκος, Σκίπης.
Α.Ο. Υπάτου (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κατσιμήτρος – Φιολα, Αρμπρι Ματολλάρι, Χαροκόπος (86’ Τρικαλίτης), Προβής, Κουτσαυλής, Ντένις Ματολλάρι (86’ Τζουτί), Ντερβίσι (86’ Σαμπάνης), Μάριος Βάθης (53’ Καπατσούλιας) Πολυχρόνης, Καφετζόπουλος (68’ Βλάχος).
Τον αγώνα διηύθυνε ο Λουκάς Καρβούνης, με βοηθούς τον Κώστα Βασιληά και τον Θεολόγο Παγκαλίνη.
Παρατηρητής ήταν ο γενικός γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, Θέμελης Γερακιός.
Δείτε στο video το ρεπορτάζ του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” από τον αγώνα:
(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Νίκος Γιουμεδάκης)
Στο video κατά σειρά μιλούν:
Δημήτρης Αντωνόπουλος – προπονητής Α.Ο. Υπάτου
Γιώργος Αγγέλου – προπονητής Α.Ο. “Νέος Τροφώνιος”

